Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Pişkin’e Hüzünlü Veda

Denizde boğularak hayatını kaybeden Uzm. Dr. Bilge Başgül Pişkin için görev yaptığı Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tören düzenlendi.Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 15 yıldır Çocuk...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizde boğularak hayatını kaybeden Uzm. Dr. Bilge Başgül Pişkin için görev yaptığı Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde tören düzenlendi.
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 15 yıldır Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Bilge Başgül Pişkin (58) dün Atakum ilçesinde sabah saatlerinde denizde boğularak hayatını kaybetti. Bugün Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde Dr. Bilge Başgül Pişkin için tören düzenlendi. Evli ve iki çocuk sahibi olan Dr. Bilge Başgül Pişkin, özel bir hastanenin damar cerrahisi polikliniğinden 13 Temmuz 2015 tarihinde 45 günlük heyet raporu aldığı bildirildi. Merhume Dr. Bilge Başgül Pişkin rapor süresi dolunca yakın arkadaşlarına emekli olacağını söylediği iddia edildi.
Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde düzenlenen törene; Samsun Vali Yardımcısı Ali Galip Saral, Samsun Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, merhumenin mesai arkadaşlar, sevenleri ve hastane personeli katıldı.
“BÜYÜK KÜÇÜK HERKES ONU SEVERDİ”
Törende konuşma yapan Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, “Değerli bir hekimimiz olması dışında, her birimizin ayrı bir önemi olan Dr. Bilge Başgül Pişkin kimimizin ablası kimimizin kardeşi, kimimizin de arkadaşıydı. Büyük küçük herkes onu severdi. Benim değerli büyüğüm ve ablamdı. Yokluğunu doldurmak mümkün olmayacak. Hastaların ve bizler seni çok özleyeceğiz. Çok erken bir veda oldu. Daha yapacak işlerin vardı kim bilir! Cennetinde huzurlu ol ablacığım, seni hiç unutmayacağız" diye konuştu.
“MÜESSİF BİR DURUMLA KARŞI KARŞIYAYIZ”
Derin bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan, “Biz her ölümün erken olduğunu düşünüyoruz, bunu söylüyoruz ama yıllarını sağlığa hizmete adamış bir ablamızı bir doktor meslektaşımızın kaybıyla derin bir müessif bir durumla karşı karşıyayız. Üzücü bir hadise sonrasında yine bir ablamızı, sağlık emekçisini ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Akrabalarına, yakınlarına ve tüm Samsun’a başsağlığı diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından merhume Dr. Bilge Başgül Pişkin’in naaşı cenaze arabasına bindirildi. Dr. Bilge Başgül Pişkin’in sevenleri ve mesai arkadaşları cenaze aracının ardından gözyaşlarını tutamadı.
Büyük Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Dr. Bilge Başgül Pişkin, son yolculuğuna uğurlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.