Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Aydın: "Her Doğumda Anneliği Bir Kez Daha Yaşıyorum"

16 yıldır binlerce bebeği dünyaya getiren ve aynı zamanda bir anne olan İzmirli Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şule Aydın, doğum olayını kutsal ve mucizevi bulduğunu belirterek, "Girdiğim her doğumda annelik hissini, mutluluğunu...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dr. Aydın: "Her Doğumda Anneliği Bir Kez Daha Yaşıyorum"
16 yıldır binlerce bebeği dünyaya getiren ve aynı zamanda bir anne olan İzmirli Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şule Aydın, doğum olayını kutsal ve mucizevi bulduğunu belirterek, "Girdiğim her doğumda annelik hissini, mutluluğunu bir kez daha yaşıyorum" dedi.
Anneleri ve anneliği en yakından tanıyan mesleklerden birini icra eden Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şule Aydın, mesleğine başlamadan önce anne oldu. 16 yıllık meslek hayatında binlerce bebeği dünyaya getiren Dr. Aydın, annelik duygusunun en yoğun yaşandığı doğum anına hep şahit oldu.
ÇOK ÖZEL BİR AN
Anne olduktan sonra her doğumda empati yapmaya başladığını anlatan Dr. Aydın, "Doğum yapan annenin bebeğine ilk bakışını hep yakalamaya çalışırım. Doğum onlar kadar benim için de özel bir andır. Bu kutsal ana tanıklık etmek tarif edilemez bir duygu. Doğum yaptırdığım bebeği kucağıma aldığımda o bebek için çok özel olduğumu hissediyorum" dedi.
“HAYATTAKİ EN BÜYÜK BAŞARIM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK”
Hastalarının olduğu gibi ablası ve kız kardeşinin de doğumlarını yaptıran iki çocuk annesi Dr. Aydın, "Doğum olayını çok kutsal ve mucizevi buluyorum. 28 yaşında kadın doğum uzmanı oldum. Kadın doğum uzmanlığı çok zor bir meslektir. Yoğun tempoda iki çocuk sahibi oldum. Hayattaki en büyük başarım bu. İki çocuğum var. Onların en güzel anlarında gelen bir telefon ile evden çıkmama çok bozuluyorlardı. Doğumdan sonra eve geldiğimde çocuklarımla kendi aramızda bir oyun geliştirdik. Bebek kız ise kızımın, erkek ise oğlumun adını bebeğin göbek adı yapıyorduk. Çocuklarım beni beklerken ’kız mı erkek mi’ diye aralarında iddiaya giriyorlardı. Mesleğimde 2000 yılından beri sayısız doğum yaptırdım. Ankara, Samsun, Bursa, Denizli illerinde görev yaptım. Şimdi güzel İzmirimizdeyim" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.