Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Down Sendromlu Yasemin’in Düğün Hayali Gerçek Oldu

Manisa’nın Soma ilçesinde görülmemiş bir düğün merasimi gerçekleştirildi. 28 yaşındaki down sendromu hastası Yasemin’in hayalini kurduğu düğün, ailesi tarafından gerçekleştirildi. Baba Kudret Eraslan ve anne Aynur Eraslan kızının...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Soma ilçesinde görülmemiş bir düğün merasimi gerçekleştirildi. 28 yaşındaki down sendromu hastası Yasemin’in hayalini kurduğu düğün, ailesi tarafından gerçekleştirildi. Baba Kudret Eraslan ve anne Aynur Eraslan kızının gelinlik hayalini muhteşem bir düğün merasimi ile gerçekleştirdi. Damadı olmayan Somalıların ilgi gösterdiği dillere destan düğün Soma Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı. Zaman zaman evde perdeleri gelinlik tülü yaparak gelin olma hayali canlandıran Yasemin yıllardır kurduğu bu hayalini gerçekleştiren ailesine teşekkür etti.
Belediye düğün salonunda aile, kendi imkanlarıyla kızları için düğün merasimi yaptı. Hayalini kurduğu gelinliği giyen ve mutluluktan havalara uçan Yasemin’i eğitim gördüğü Soma Spastik Çocuklar Derneğindeki arkadaşları yalnız bırakmadı. Damatsız düğünde babası Kudret Eraslan ile dans eden, pasta kesen Yasemin için kına töreni gerçekleştirildi. Düğüne katılanlar Yasemin ile birlikte doyasıya eğlendi. Anne Eraslan kızının tek hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek destek olan tüm Somalılara teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.