Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Döviz bozdurana seyahat ve lahmacun bedava

Tokat’ta 100 dolar bozdurana seyahat, 200 dolar bozdurana lahmacun bedava kampanyası başlatıldı.Türkiye’de dolarda yaşanan artışın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın “Yastık altında dövizi...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Döviz bozdurana seyahat ve lahmacun bedava
Tokat’ta 100 dolar bozdurana seyahat, 200 dolar bozdurana lahmacun bedava kampanyası başlatıldı.
Türkiye’de dolarda yaşanan artışın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın “Yastık altında dövizi olanlar gelsin parasını altına, TL’ye dönüştürsün” çağrısına Tokat esnafının verdiği destekler devam ediyor. Tokat merkezden Sulusaray ilçesine sefer düzenleyen taşıyıcılar kooperatifi tarafından 100 dolar bozdurup makbuz getirene gidiş-dönüş ücretsiz kampanyası başlatıldı. Sulusaray Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Burhan Kara, “İsterse 10 kişi gelsin, isterse 1 kişi gelsin 100 dolar bozdurduğuna dair fiş getirsin ücretsiz olarak Sulusaray’a yolculuk yapmasına imkan sağlayacağız. 15 tane aracımız var, tüm araçlarımız için bu kampanya geçerli. Esnaflar olarak Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyaya elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

"Sosyal demokrat birisi olarak kampanyaya destek veriyorum"
Emekli memur 63 yaşındaki Hasan Uygun, sosyal demokrat birisi olarak kampanyaya destek verdiğini ifade ederek, “Anamdan doğdum ilk defa Cumhurbaşkanına, AK Parti’ye oy verdim. Kampanya çok değerli tam milliyetçilik, tam insanlık. O imansızlara karşı çok güzel bir şey. Şu an benim ceketimi istesinler Cumhurbaşkanıma, devletime veririm. Helal olsun, herkesi de bu kampanyaya destek vermeye çağırıyorum. Az olsa da o dolarlarını kaldırsın atsınlar, yastık altında kimse bir şey bırakmasın. Bu vatan bizim başka Türk devleti yok” diye konuştu.

200 dolar bozdurana lahmacun bedava
Tokat’ta pide salonu işletmecisi İbrahim Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dolarınızı bozdurun kampanyasına esnaf olarak destek verdiklerini ifade ederek, “200 dolar bozdurup getirene, makbuzda da gerek yok. Dolar bozdurduğunu söylemeleri yeterli. Lahmacunla da sınırlı değil ne isterse ikram edebiliriz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.