Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dönem Birincisi Engelli Kıza Karnesini Kaymakam Götürdü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaymakam Ali Sırmalı uzaktan eğitim gören engelli öğrencinin evine giderek karnesini bizzat verdi.Geçirdiği kas rahatsızlığı nedeniyle 8. sınıftan sonra okula gidemeyecek duruma gelen Merve Nur Ozan 9. Sınıfı...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dönem Birincisi Engelli Kıza Karnesini Kaymakam Götürdü
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaymakam Ali Sırmalı uzaktan eğitim gören engelli öğrencinin evine giderek karnesini bizzat verdi.
Geçirdiği kas rahatsızlığı nedeniyle 8. sınıftan sonra okula gidemeyecek duruma gelen Merve Nur Ozan 9. Sınıfı uzaktan eğitim sistemi ile okudu. Yıl boyunca öğretmenleri tarafından evinde eğitim verilen Merve Nur Ozan başarısı ile ilçe genelinde 9. sınıflar arasında dönem birincisi oldu. İlçede düzenlenen karne töreni sonrasında Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ile Ozan ailesinin evine geçen Kaymakam Sırmalı 15 yaşındaki Edremit Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Merve Nur Ozan’a karnesini ve takdir belgesini bizzat verdi.
Uzaktan evinde eğitim gören Merve Nur Ozan "Kendimi çok heyecanlı hissediyorum. Bu çok gurur verici. Çok teşekkür ederim. Bütün öğretmenlerime, buraya zahmet edip gelen kaymakamıma, milli eğitim müdürüne, şube müdürüne çok teşekkür ederim. Karnemizde güzel. Beklediğimiz gibi oldu."dedi.
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı da " Bizler bütün öğrencilerimizin yanındayız. Onların ihtiyaçları doğrultusunda kızımıza yıl boyunca bu eğitim verdik. Onun başarısı için öğretmenlerimiz geldiler. Bütün öğretmenlerimize, öğrencimize ve velilerine teşekkür ediyorum. Ona destek olacağız. Bu bizim devlet olarak görevimiz. Onu bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.