Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolmuşlarını Şehit Ailelerine Ücretsiz Yaptılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Subaşı Deli Hakkı hattında çalışan 31 dolmuşçu, dolmuşlarını şehit ailelerine ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Dolmuşçular adına konuşan İsmail Aydın "Şehit aileleri hepimizin ailesi" dedi.Yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 20:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Subaşı Deli Hakkı hattında çalışan 31 dolmuşçu, dolmuşlarını şehit ailelerine ücretsiz yaptıklarını açıkladı. Dolmuşçular adına konuşan İsmail Aydın "Şehit aileleri hepimizin ailesi" dedi.
Yaklaşık 3 ay önce uygulamaya başlayan dolmuş sahipleri, sadece köylerde oturan şehit yakınlarının dolmuşlarından yararlanmadığını, şehirde oturup köylere giden şehit yakınlarının da dolmuşları kullandığını söyledi. Dolmuşçular adına açıklamada bulunan İsmail Aydın, "Son zamanlarda ülkemizde yaşanan tatsız olaylardan dolayı şehit aileleri hepimizin ailesi olduğu için biz bunu kampanya olarak değil, sürekli olarak şehit ailelerine araçlarımızı ücretsiz yaptık. Bölgede Danışmentli köyünde bir annemiz var. Onlar şu anda dolmuşlarımızı kullanıyor. Ancak tüm şehit ailelerimiz araçlarımızı kullanabilirler ve köye eş dost ziyaretine gidenler kullanıyorlar. Bu şekilde 31 aracımız var" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.