Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doktora saldırıya meslektaşlarından tepki

Samsun Tabip Odası Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakını tarafından darp edilen doktor için basın açıklaması yaptı.Dün gece saatlerinde, silahlı saldırıda ağır yaralanan gencin arkadaşı yaralıya müdahale eden Kalp...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Tabip Odası Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakını tarafından darp edilen doktor için basın açıklaması yaptı.
Dün gece saatlerinde, silahlı saldırıda ağır yaralanan gencin arkadaşı yaralıya müdahale eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Ümit Halıcı’ya saldırarak hastanelik etti. Samsun Tabip Odası ise gözünden yaralanan ve kafa travması geçiren Uzm. Dr. Ümit Halıcı’ya yapılan saldırıyı protesto etti.
Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis önüne toplanan Samsun Tabip Odası üyeleri basın açıklaması düzenledi. Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Oğuz Uzun basın açıklamasını Nilgün Cengiz’in okumasını istedi. Basın açıklamasını okuyan Tabip Odası Genel Sekreteri Nilgün Cengiz, "Dün akşam geçiren Uzm. Dr. Ümit Halıcı arkadaşımız hain bir saldırıya uğramıştır. Arkadaşımız şans eseri hayattadır. Arkadaşlarımız saldırıya rağmen yine de hastaya müdahaleyi bırakmamıştır. Kurşunlama nedeniyle gelen hastanın hayatta kalmasını sağlamışlardır. Doktor arkadaşımızın gözünü kaybetme riski vardır. Önlem almak için daha kaç kişinin ölmesi gerekir. Sağlık çalışanına uygulanan şiddet cezasız kalmamalıdır" dedi.
Basın açıklaması alkışlı protesto ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.