Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğum Gününde Mekke’de Hayatını Kaybetti

Eskişehir Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Kadriye Taşçıoğlu, umre ziyareti için gittiği kutsal topraklarda yaş günü hayatını kaybederek Hak’ka yürüdü.Ölüm, Kadriye Taşçıoğlu’nu Mekke’yi ziyaret ederken...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğum Gününde Mekke’de Hayatını Kaybetti
Eskişehir Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde yaşayan 78 yaşındaki Kadriye Taşçıoğlu, umre ziyareti için gittiği kutsal topraklarda yaş günü hayatını kaybederek Hak’ka yürüdü.
Ölüm, Kadriye Taşçıoğlu’nu Mekke’yi ziyaret ederken doğum gününde sevenlerinden ayırdı. Oğlu İlhan Taşçıoğlu’na ait bir hac umre seyahat acentesi aracılığı eşi ve çocuklarıyla kutsal yolculuğa çıkan Hacı Kadriye Taşçıoğlu, geçirdiği rahatsızlık neticesinde Mekke’de kaldırıldığı hastanede, yaş günü olan 29 Mart sabahı saat 11.00 de yaşama gözlerini yumdu. Sevenlerine büyük acı yaşatan Taşçıoğlu’nun cenazesi, 30 Mart günü Kabe’de kılınan sabah namazı sonrası Mekke Şerai Mezarlığında toprağa verildi.
BÖYLE BİR OLAY İÇİME DOĞMUŞTU
İHA Muhabirinin telefonla ulaştığı oğlu İlhan Taşçıoğlu, böyle bir olayı yaşayabileceğinin içlerine doğduğunu anlattı. Taşcıoğlu, “Bu sebeple annem, babam, ablam ve abimle son kez umre yapayı planladık. Çiğer paremiz annemiz astım ve bronşit hastasıydı. Umremizin son günlerinde rahatsızlandı ve burada hakka yürüdü. Annemin doğum tarihi 29 Mart 1938’di. 78 Yıl sonra yine aynı gün Hak’kın rahmetine kavuştu. Yani yaş gününde bu mübarek topraklarda, herkese nasip olmayacak bir şekilde Hak’ka yürüdü. Annemin doğduğu tarihte hayatını kaybetmesi çok ilginç ve hikmetli. Bu duruma elbette çok üzüldük, ama Allah’ın takdirine boyun eğdik. Buradan dostlarım dua etsinler haklarını helal etsinler’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.