Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğu’da kış Ege’de yaz

Türkiye’nin birçok bölgesi soğuk havanın etkisine girerken, Bodrum’da ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize giriyor.İlçe genelinde 25 dereceye ulaşan hava sıcaklıklarıyla birlikte Bodrumlular kendini sahil kenarına akın etti....

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin birçok bölgesi soğuk havanın etkisine girerken, Bodrum’da ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize giriyor.
İlçe genelinde 25 dereceye ulaşan hava sıcaklıklarıyla birlikte Bodrumlular kendini sahil kenarına akın etti. Kasım ayında yaşanan sıcaklar nedeniyle Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Bitez ve Ortakent plajlarında güneşlenen vatandaşlar ve ilçeye tatil için gelen turistler doyasıya denizin keyfini çıkardı. Kimi vatandaşlar sahil kenarında kitap okurken, kimileri de çay bahçelerini ve kafeleri doldurdu. Sıcak havadan bunalan bazı vatandaşlar ise denize girerek serinledi.
Paşatarlası Sahili’nde güneşlenen Süreyya Çakmak isimli vatandaş, yaşamını İstanbul’da sürdürdüğünü ve Bodrum’a tatil için geldiğini anlatarak şöyle dedi:
"Mevsim değişikliğini dolu dolu yaşıyoruz aslında. Bu sıcaklıkların Kasım ayı için bir sürpriz olduğunu düşünüyorum. Bunu da değerlendirmeye çalışıyoruz. İstanbullu olarak Bodrum’un güneşinin tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Bu havalar kaç gün sürer belli değil."
Bodrum’da hava sıcaklıklarının bir süre daha mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.