Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğuda beyaz esaret başladı

Doğu Anadolu Bölgesi’nde bugün etkili olan kar ve tipi dolayısıyla çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı, araçlar yollarda mahsur kaldı.Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt’ta bugün sabah saatleri itibariyle etkili olan kar...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğu Anadolu Bölgesi’nde bugün etkili olan kar ve tipi dolayısıyla çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı, araçlar yollarda mahsur kaldı.
Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Bayburt’ta bugün sabah saatleri itibariyle etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Kar ve tipi nedeniyle bölgede 400’e yakın köy yolu ulaşıma kapandı. Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışma başlattı.
Erzurum’un Tekman ilçesi ile Bingöl’ün Karlıova ilçesi arasındaki yolda küçükbaş hayvan yüklü kamyonlar yolda mahsur kaldı. Gaziantep’ten gelerek Bingöl istikametine hayvan nakliyatı yaptıklarını belirten Selahattin Kocaman ve Mahmut Çiçek, "Sabah kar ve tipiyle birlikte yol kapandı ve uzun bir süredir mahsur kaldık. 179 kriz merkezine durumu bildirdik. Yolun açılıp kurtarılmayı bekliyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.