Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğan’dan, Jandarma Komutanına hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, göreve yeni başlayan Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Salih Akbaş’ın da hazır bulunduğu hayırlı...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğan’dan, Jandarma Komutanına hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, göreve yeni başlayan Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Salih Akbaş’ın da hazır bulunduğu hayırlı olsun ziyaretinde konuşan Başkan Doğan, “Komutanımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi iletmek, hem de buradaki çalışmalarında bizlerden alabilecekleri destekler konusunda her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek için geldik. Ordumuzun temsilcileri bizim göz bebeğimiz, başımızın tacıdır. Bin yıllardır vatanımızı, milletimizi koruyan, kollayan bizim askerlerimiz, ordumuzdur. Huzurumuz, birliğimiz, beraberliğimiz ordumuzun her rütbedeki görevlilerimizin canları pahasına verdikleri mücadeleyle oluyor. Bu anlamda tüm Türk Silahlı Kuvvetlerimize müteşekkiriz. Allah tüm silahlı kuvvetlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Aslan da ziyaret için Başkan Doğan’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.