Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğa Okulları Öğrencileri, Dünya İnsani Zirvesi’ndeydi

BM tarafından ilk defa düzenlenen Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilen Dünya İnsani Zirvesinde Doğa Okulları öğrencileri de yer aldı.İnsani yardım alanındaki sorunlara çözüm yolları bulunması hedefiyle, Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BM tarafından ilk defa düzenlenen Türkiye’nin ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilen Dünya İnsani Zirvesinde Doğa Okulları öğrencileri de yer aldı.
İnsani yardım alanındaki sorunlara çözüm yolları bulunması hedefiyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 60’a yakın devlet ve hükümet başkanının katılımıyla toplanan zirvenin açılış ve kapanış törenlerinde Doğa Okulları öğrencileri sahne aldı.
Yaşadığı Dünyaya Sahip Çıkacak Bireyler
Akademik başarının ötesinde sorumluluk sahibi, yaşadığı dünyaya sahip çıkan, bugüne ve geleceğe fayda sağlayan, birey olmanın bilincinde vatandaşlar yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Okulları, dünyanın en önemli projelerinden biri olan Dünya İnsani Zirvesinde de yer aldı. Geleceğe yön verecek ve sahip çıkacak öğrenciler açılış töreninde, Cirque du Soleil’in hazırladığı koreografi ile dünyaya barış mesajları verdi. İki gün boyunca süren zirvenin kapanışı da yine Doğa Okulları öğrencilerinin gösterisiyle sonlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.