Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’daki Nevruz Kutlamalarına İzin Verildi

Diyarbakır Valiliği, kentte yapılacak Nevruz kutlamasına izin verdi. DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek, resmi yazıyı yarın sabah alacaklarını kaydetti.DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek, kentte 21 Mart’ta Nevruz Park’ta...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Valiliği, kentte yapılacak Nevruz kutlamasına izin verdi. DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek, resmi yazıyı yarın sabah alacaklarını kaydetti.
DBP Diyarbakır İl Eş Başkanı Hafize İpek, kentte 21 Mart’ta Nevruz Park’ta yapılacak kutlamalara ilişkin basın toplantısı düzenledi. İpek, konu ile ilgili valiliğe başvurduklarını belirterek, “Gerekli görüşmelerimizi yaptıktan sonra valilik mitinge izin verildiğini açıkladı. Resmi yazıyı yarın sabah alacağız. Nevruz’u büyük bir coşkuyla, halkımızın büyük bir katılımıyla izinli bir şekilde kutlayacağız. Bütün halkımız Nevruz’a davetlidir. Güvenlik boyutuyla ilgili olarak Emniyet Müdürü’yle yaptığımız görüşmeler sonucunda oldukça üst düzeyde güvenlik önlemleri alacağız. Sadece bizim görevlendireceğimiz arkadaşlarımızın sayısı 4 bin 500’dür. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü’nün de görevlendireceği güvenlik görevlisi sayısı oldukça fazla olacaktır. Güvenliği en üst düzeyde tutacağız. Halkımızın bu konuda herhangi bir şüphesi olmasın. ABD’nin Adana temsilciliği de arıyor. Geleceğini söylüyor. Avrupa’dan birçok siyasi parti bizi aradı geleceklerini söylediler. Türkiye’den birçok yazar ve Kürt sorununun demokratik yollarla çözülmesini isteyen kesimlerin katılacağını biliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.