Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Yüksek Güvenlikli 19 Mayıs Kutlaması

Diyarbakır’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması, yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı. Kutlamanın yapıldığı valilik binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.Diyarbakır’da, 19 Mayıs Atatürk’ü...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması, yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldı. Kutlamanın yapıldığı valilik binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Diyarbakır’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı valilik binası önünde düzenlenen törenle kutlandı. Törene, Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cihan Aydın, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, askeri erkan, ilçe kaymakamları, öğrenciler ve sayıda vatandaş katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende valilik kupasında çeşitli dallarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde eden sporculara ödülleri verilirken, birbirinden renkli gösteriler de sergilendi.
Öte yandan tören, kentteki bombalı saldırılar ve saldırı yapılacağı istihbaratları nedeniyle geniş güvenlik önlemleri yapıldı. Tören alanına çıkan tüm yollar trafiğe kapatılırken, alanın çevresi polis bariyerleri ile örüldü. Törene katılanlar alana üst aramasından geçirildikten sonra alınırken, alan çevresinde itfaiye ve zırhlı araçlar konuşlandırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.