Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Ramazan ayının son iftarı

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Ramazan ayının son iftarı Şanlıurfa’nın Haliliye Belediyesi tarafından verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, hükümet olarak bu güzel şehri yeniden imar edeceklerini söyledi.Şanlıurfa’nın...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Ramazan ayının son iftarı Şanlıurfa’nın Haliliye Belediyesi tarafından verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, hükümet olarak bu güzel şehri yeniden imar edeceklerini söyledi.
Şanlıurfa’nın Haliliye Belediyesi tarafından Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Ramazan ayının son iftarı Ulu Cami önünde açılan iftar çadırında verildi. Yemeğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, partililer ve vatandaşlar katıldı. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol yaptığı konuşmada Ramazan ayının son gününde Diyarbakır’da olmak istediklerini, iftarlarını burada açmak istediklerini ve bu yüzden böyle bir organizasyon yaptıklarını belirtti.
Yemekte konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Sur ilçesinin bir kadim şehir olduğunu ve 8 bin yıldır medeniyetlere beşik olan bu kadim şehrin yıkımlara ve saldırılara sahne olduğunu söyledi. Eker,“Hükümet olarak Allah’ın izniyle bu güzel şehri yeniden imar edeceğiz. Bunun planları yapıldı. Çalışmalar da başladı. Evleri zarar gören vatandaş ve esnaf oldu. Bunlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım bu zararların karşılanması için talimatlar aldık. Bunlar yerine geliyor ve gelecektir. İstanbul’da da olsak gönüllerimiz birdir. Barış içerisinde bunları yaşayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.