Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü kutlandı

Diyarbakır’ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Dr. Ozan Balcı ‘Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü’ nedeniyle engelli vatandaşları ağırladı.Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü nedeniyle Cegerxwin Kültür ve...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü kutlandı

Diyarbakır’ın Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Dr. Ozan Balcı ‘Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü’ nedeniyle engelli vatandaşları ağırladı.

Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü nedeniyle Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezinde bir etkinlik düzenlendi. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Dr. Ozan Balcı görme engelli vatandaşları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluklarının en büyük gereklerinden biri de engelli vatandaşlara hak ettikleri hayat şartlarını sağlamak. Kayapınar Belediyesi olarak dezavantajlı gruplara tam destek olacağız. İleriki dönemde engellilere yönelik eğitim kurumlarını da Kayapınar’a kazandıracağız” dedi.

Dicle Görme Engelliler Derneği Başkanı Abdulmecit Yılmaz da yaptığı konuşmada, kendileri için önemli olan bir günde hatırlanmaktan ve gerçekleştirilen program ile ağırlanmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Programın sonunda görme engelli 17 vatandaşa, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak beyaz baston hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.