Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da camilerde Fetih Suresi okunup, dualar edildi

Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Diyarbakır’daki camilerde yatsı namazı sonrası Fetih Suresi okunup, dualar edildi.Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde bulunan Hz. Süleyman Camii’nde yatsı namazı sonrası...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da camilerde Fetih Suresi okunup, dualar edildi

Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Diyarbakır’daki camilerde yatsı namazı sonrası Fetih Suresi okunup, dualar edildi.

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde bulunan Hz. Süleyman Camii’nde yatsı namazı sonrası Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okunup, dualar edildi. Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çakmaktaş’ın imamlığında cemaat önce yatsı namazını kıldı. Namazın eda edilmesinin ardından Çakmaktaş, Fetih Suresi’ni okudu. Daha sonra kürsüye çıkan Sur İlçe Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, ellerini semaya açıp dualar etti. Fakirullahoğlu, “Allah’ım şu anda operasyonda bulunan Mehmetçiğimize ve tüm güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet ihsan eyle. Operasyonların başarılı geçmesini nasip eyle” şeklinde dua etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.