Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da Cadde Ve Sokaklar Boşaldı

Termometrelerin 44 dereceyi gösterdiği Diyarbakır’da cadde ve sokaklar boşaldı. Sıcağın bunalttığı çocuklar, süs havuzlarına, bazı yetişkinler ise parklara akın etti.Türkiye’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları,...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da Cadde Ve Sokaklar Boşaldı
Termometrelerin 44 dereceyi gösterdiği Diyarbakır’da cadde ve sokaklar boşaldı. Sıcağın bunalttığı çocuklar, süs havuzlarına, bazı yetişkinler ise parklara akın etti.
Türkiye’de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, Diyarbakır’ı da etkiledi. Termometrelerin 44 dereceye kadar çıktığı kentte, cadde ve sokaklar boşaldı. Bazı vatandaşlar evlerinden çıkmamayı tercih ederken, bazıları ise parklara akın etti. Sıcaktan bunalan çocuklar ise her zaman olduğu gibi süs havuzlarını istila etti. Anzele Parkı’ndaki süs havuzuna giren çocuklar, sıcaktan bunaldıklarını belirterek, serinlemek için havuza girdiklerini ancak havuzdan çıkar çıkmaz yine sıcaktan etkilendiklerini anlattı.
Parklarda serinlemeye çalışan bazı oruçlu vatandaşlar ise hava sıcaklığının kendilerini ciddi bir şekilde etkilediğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.