Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır’da 10 Nisan Polis Bayramı Buruk Geçti

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Her yıl görkemli olarak kutlanan polis bayramı bu yıl kentte yoğun güvenlik önlemleri altında yapılırken,...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Her yıl görkemli olarak kutlanan polis bayramı bu yıl kentte yoğun güvenlik önlemleri altında yapılırken, bölgede yaşanan olaylardan dolayı buruk geçti.
Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle Yenişehir ilçesi valilik binası karşısında bulunan Anıt Park’ta düzenlenen törende yoğun güvenlik önlemi alındı. Bomba uzmanları ve köpekler tarafından aranan parka giriş çıkış yapanlar güvenlik güçleri tarafından detaylı arandı. Düzenlenen programa Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, emniyet müdür yardımcıları, Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri, gaziler, şehit yakınları ve polisler katıldı. Tören Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve Şehit Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Nadir Ünveren tarafından Atatürk anıtına bırakıldı.
“HUZUR VE GÜVEN ORTAMINI BOZMAYA ÇALIŞANLARLA TOPYEKUN MÜCADELE EDİYORUZ”
Programda konuşan Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, eğitim ve teknolojik alanında sürekli kendini yenileyen Türk Polis Teşkilatının gerektiğinde devletin şefkatli eli, vicdanı, merhameti, doğruluk ile adaletten ayrılmadan milletle el ele gönülden köprüler kurduğunu söyledi. Taşdan, polisin, milletin refah ve huzuru için 7 gün 24 saat görev yaptığını belirterek "Devletin güvenlik teminatıdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz diken hainler var olan huzur ve güven ortamını bozmak amacıyla sahneye çıkarak kaos ortamı yaratmaya çalışmaktadır. Biz bu yolda dimdik ayakta ve hainlere karşı topyekun mücadele ederek başarılarımıza yeni başarılar eklemekteyiz. Bu uğurda canı pahasına görev yapan Türk polisi yasaların verdiği yetki ve görevleri hukuk sınırları içerisinde kalarak başarıyla yerine getirmektedir" dedi.
POLİS KIYAFETLİ İKİ YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU EMNİYET MÜDÜRÜNDEN HEDİYE ALDI
Konuşmanın ardından program sona ererken, bir polis memurunun 2 yaşındaki polis kıyafetli kız çocuğu Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın makam aracının önüne geldi. Bunun üzerine Emniyet Müdürü Taşdan, araçtan inerek bir süre kız çocuğuyla ilgilenip sohbet etti. Taşdan, daha sonra çocuğa hediye vererek hatıra fotoğrafı çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.