Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyarbakır Başbakana hazır

Başbakan Binali Yıldırım’ın Diyarbakır ziyareti öncesi hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Yıldırım’ın konuşma yapacağı alanda bomba araması yapılırken, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için açık alan serinletme sistemi kuruldu.Binali...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Binali Yıldırım’ın Diyarbakır ziyareti öncesi hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Yıldırım’ın konuşma yapacağı alanda bomba araması yapılırken, vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için açık alan serinletme sistemi kuruldu.
Binali Yıldırım, Başbakan olduktan sonra Diyarbakır’a ilk ziyaretini bugün gerçekleştirecek. En son, AK Parti Genel Başkan adaylığının açıklandığı gün kente gelen Yıldırım’ın bugün Diyarbakırlılara hitap etmesi beklenirken, kentte hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Yıldırım’ın güzergahında bulunan yollara pankartlar asıldı, konuşma yapacağı valilik önüne ise platform kuruldu. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alanda polisler bomba araması yaptı.
Öte yandan, Başbakan Yıldırım’ın mitingine katılacak olan vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için alana seyyar serinletme sistemi kuruldu.
Başbakan Yıldırım’ın terör operasyonlarının yapıldığı bölgelere yönelik yatırım ve teşvik paketini açıklaması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.