Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diyanet şehit yakınları ve gazileri iftar sofrasında buluşturdu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlediği iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.Diyanet İşleri Başkanlığı, şehit yakınları ve gazileri iftar sofrasında bir araya getirdi....

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 02:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 02:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyanet şehit yakınları ve gazileri iftar sofrasında buluşturdu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlediği iftar programında şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, şehit yakınları ve gazileri iftar sofrasında bir araya getirdi. Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlediği iftar programına Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Başkanlık personeli, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Erbaş, şehit yakınları ve gazilere davetlerine icabet ederek iftar sofrasına katıldıkları için teşekkür etti. Hz. Muhammed’in (s.a.v) insanoğlunun iki önemli sevinç anı olduğunu buyurduğunu hatırlatan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, “Bunlardan birinin cennete girmek için beklediği, ikincisinin de iftarda ezanın okunmasını beklediği andır. Şu anda biz bunun ikincisini yaşıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.