Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİSK Genel Başkanı Kani Beko: "Bu Yıla Mahsus 1 Mayıs Bakırköy’de"

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Kani Beko, "4 emek ve meslek örgütü olarak, bu yıla mahsus olmak üzere 1 Mayıs kutlamalarını İstanbul’da Bakırköy halk pazarında gerçekleştirmeye karar verdik" dedi.Devrimci...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Kani Beko, "4 emek ve meslek örgütü olarak, bu yıla mahsus olmak üzere 1 Mayıs kutlamalarını İstanbul’da Bakırköy halk pazarında gerçekleştirmeye karar verdik" dedi.
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve bazı sivil toplum kuruluşları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Bakırköy miting alanında kutlama kararı aldı. DİSK Genel Merkezi’nde kameralar karşısına geçen Kani Beko, kararı açıkladı.
Beko, "1 Mayıs kutlamalarını güvenli bir şeklide yapmayı öncelikli bir görev olarak benimseyen 4 emek ve meslek örgütü olarak, bu yıla mahsus olmak üzere 1 Mayıs kutlamalarını İstanbul’da Bakırköy halk pazarında gerçekleştirmeye karar verdik. 2016’ya özgü bu karar üyelerimizden, 1 Mayıs’larda yıllarca omuz omuza verdiğimiz dostlarımızdan ve halkımızdan gelen talepler dikkate alınarak verilmiştir" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.