Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dışişleri Bakanlığı’ndan Hindistan hükümetine başsağlığı mesajı

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaleti’nde meydana gelen tren kazasında başta yaşamını yitirenlerin yakınları olmak üzere dost Hindistan hükümetine ve halkına başsağlığı, yaralılara...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaleti’nde meydana gelen tren kazasında başta yaşamını yitirenlerin yakınları olmak üzere dost Hindistan hükümetine ve halkına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz” denildi.
Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaleti’nde meydana gelen tren kazası ile ilgili başsağlığı mesajı yayımladı. Bakanlıktan konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
“Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaleti’nde bugün (20 Kasım) meydana gelen tren kazasında en az 90 kişinin hayatını kaybettiğini, 150’den fazla insanın da yaralandığını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta yaşamını yitirenlerin yakınları olmak üzere dost Hindistan hükümetine ve halkına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.