Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu:

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, “Türkiye’nin Ukrayna’nın egemenliğini ve Kırım dâhil toprak bütünlüğünü tanıma yönündeki siyasetinde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir” dedi.Dışişleri...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, “Türkiye’nin Ukrayna’nın egemenliğini ve Kırım dâhil toprak bütünlüğünü tanıma yönündeki siyasetinde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir” dedi.
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, Türkiye’den Kırım’a seyahat eden gayriresmi heyete ilişkin açıklama yaptı. Müftüoğlu, söz konusu ziyaretin hiçbir resmi boyutunun olmadığına dikkat çekti. Konuya ilişkin Müftüoğlu’nun yaptığı açıklama şöyle:
“Türkiye’den gayriresmi bir heyetin ahiren tamamen kendi girişimiyle, Bakanlığımızın görüş ve iznine başvurmadan Kırım’a gerçekleştirdiği seyahate ilişkin haberlerin yayımlandığı görülmüştür. Söz konusu ziyaretin hiçbir resmi boyutu bulunmamakta olup, Türkiye’nin Ukrayna’nın egemenliğini ve Kırım dâhil toprak bütünlüğünü tanıma yönündeki siyasetinde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.