Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’daki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’daki terör saldırısını kınadı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Afganistan’ın başkenti Kabil’de bugün (23 Temmuz) düzenlenen bir protesto gösterisine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısı...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’daki terör saldırısını kınadı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Afganistan’ın başkenti Kabil’de bugün (23 Temmuz) düzenlenen bir protesto gösterisine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısı sonucunda ilk belirlemelere göre 70’e yakın kişinin yaşamını yitirdiği ve 250’den fazla kişinin yaralandığı büyük üzüntüyle öğrenilmiştir" denildi.
Açıklamada," Sözkonusu terör saldırısını kuvvetli şekilde kınıyor, hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlerin yakınlarına, Afganistan Hükümeti ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz.
Masum insanları hedef alarak ve kan dökerek Afganistan’ı istikrarsızlaştırmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağına inanıyor, bu vesileyle, Afganistan Hükümeti’nin terörle mücadelesine desteğimizi ve kardeş Afgan halkıyla dayanışmamızı bir kere daha yineliyoruz" ifadesi kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.