Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diriliş Ertuğrul’dan ‘Meydanları boş bırakmayın’ çağrısı

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul oyuncuları, senarist ve yönetmeni darbe girişimine karşı yayınladıkları video mesajda ‘meydanları boş bırakmayın’ çağrısında bulundular.Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan,...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul oyuncuları, senarist ve yönetmeni darbe girişimine karşı yayınladıkları video mesajda ‘meydanları boş bırakmayın’ çağrısında bulundular.
Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan, “Demokrasiye karşı ket vuranlara karşı geri adım atmayacağız” dedi. Artuk Bey karakterini oynayan Ayberk Pekcan, “Milletimizle omuz omuza dik duracağız” derken Hayme Ana rolünü oynayan Hülya Darcan, “Bu ülkede demokrasinin karşısında olan hiçbir girişime müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Doğan Alp karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner, “İstikbalimizi çaldırmayacağız” derken Halime Sultan rolündeki Esra Bilgiç, “Evlatlarımıza daha mutlu, huzurlu bir gelecek bırakmak için sokakları boş bırakmayacağız” dedi.
Dizinin yönetmeni Metin Günay, “Sokaklarımızı, mahallemizi, meydanlarımızı boş bırakmayacağız” derken, Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ da, “Sonsuza kadar adalet, sonsuza kadar hürriyet” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.