Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diriliş Ertuğrul Oyuncuları Artvin’e Hayran Kaldı

Diriliş Ertuğrul oyuncuları 2 gün konakladıkları Artvin’in doğal güzelliklerine hayran kaldı.Kafkasör Yaylası, Atatepe ve Borçka Karagölü gezen ünlü dizi oyuncularından Celal Alp, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diriliş Ertuğrul Oyuncuları Artvin’e Hayran Kaldı
Diriliş Ertuğrul oyuncuları 2 gün konakladıkları Artvin’in doğal güzelliklerine hayran kaldı.
Kafkasör Yaylası, Atatepe ve Borçka Karagölü gezen ünlü dizi oyuncularından Celal Alp, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez ve Esra Bilgiç karşılaştıkları doğa harikası karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.
Dizinin başrol oyuncularından Halime Sultan karakteriyle Esra Bilgiç, yörenin doğal güzellikleri cep telefonuyla kaydederek ”Artvin’e ilk defa geliyorum. Artvin’e söyleşi için gittiğimi sosyal medyada paylaşınca birisi yorumunda Artvin’in güvenli, huzurlu ve doğa harikası bir şehir olduğunu yazmıştı. Gelince gördük ki anlatılanlardan daha fazlası varmış. İnsanları misafirperver, doğası cennet, her şeyiyle anlatılmaz yaşanır diyebileceğim bir yer” derken, Abdurrahman Alp karakteriyle tanınan Artvinli Celal Al da 13 yıl aradan sonra Artvin’e gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.