Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Diriliş Başkanları İzmir Açılışında ’Uzun Adam’ Şarkısı

Diriiş Başkanları İzmir İl Başkanlığı açılışında Sanatçı Nur Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı ’Uzun Adam’ şarkısını seslendirdi.Diriliş Başkanları İzmir İl Başkanlığı açıldı. İzmirli İşadamı...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diriiş Başkanları İzmir İl Başkanlığı açılışında Sanatçı Nur Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı ’Uzun Adam’ şarkısını seslendirdi.
Diriliş Başkanları İzmir İl Başkanlığı açıldı. İzmirli İşadamı Ersin Siraçe, derneğin İzmir İl Başkanı oldu.Diriliş Başkanları İzmir İl Başkanlığı açılışında Sanatçı Nur Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı ’Uzun Adam’ şarkısını seslendirdi.
İzmir İl Başkanlığı görevine getirilen Ersin Siraçe, "Efeler diyarında diriliş sancağı altında artık ümit edilenlerin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor devletimize, milletimize ve vatanımıza sahip çıkmanın zamanıdır tüm eleştirileri unutalım vakit bırlık beraberlik vaktidir, dış mirhaklar bizde Türkiye’nin en hızlı büyüyen ciddi projeleri olan bır STK’sı olarak gönülleri fethetmeye geldik dıyoruz. Sayın genel başkanım Hasan Türksel gibi durmak yok yola devam diyoruz bu kutlu yolda rabbimin beni muavvafak etmesini diliyor tüm dava arkadaşlarımı ve açılışımıza yoğun ilgi gösteren ve katılan vatandaşlarımızı kucaklıyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.