Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dileklerini Yazdıkları Balonları Gökyüzüne Bıraktılar

Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlaması yapıldı. Çocuklar, dileklerini yazdıkları balonları gökyüzüne bıraktı.Cumhuriyet Üniversitesi Tıp...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dileklerini Yazdıkları Balonları Gökyüzüne Bıraktılar
Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlaması yapıldı. Çocuklar, dileklerini yazdıkları balonları gökyüzüne bıraktı.
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi pediatri servislerinde yatan çocuklar için hastane yönetimi 23 Nisan kutlaması düzenledi. Kutlamalar kapsamında bir araya gelen çocuklar, balonlara dileklerini yazarak gökyüzüne bıraktı.
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Bölümü Hemşiresi Mehtap Koçakoğlu, "12 yıldır biz bu dilek balonlarını 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla uçuruyoruz. Her 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu sene biraz buruk oldu. Asker ve polis çocukları babasız kalırken, onlar için bir şey yapamamak gerçekten çok üzücü. Hastanedeki çocukları her yıl mutlu ettiğimiz gibi bu sene de mutlu etmek adına bu organizasyonu planladık. Hepimizin günü kutlu olsun" diye konuştu.
CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe ise, "Tüm çocukların çocuk bayramını kutluyorum. Bu artık geleneksel hale geldi. Bu etkinlikte destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hastanede yatan ve sağlığına kavuşmak isteyen çocukların dileklerinin yerine gelmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.