Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Didim 2017’de turizmden umutlu

Turizm sektörünün nabzını tutan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde açtıkları stantta konuşan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Ocak ayı içerisinde satışların çok iyi yerlere gelmesi gerekiyor. Her zaman iyimseriz”...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizm sektörünün nabzını tutan 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde açtıkları stantta konuşan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Ocak ayı içerisinde satışların çok iyi yerlere gelmesi gerekiyor. Her zaman iyimseriz” dedi.
Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi dün Fuar İzmir’de başladı. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın yaptığı fuarda stant açan Didim Belediyesi, 2017 turizm sezonu için hazırlık yapıyor.
Travel Turkey’in önemi gittikçe artan bir fuar olduğunu söyleyen Atabay, “Buradan umduğumuzu bulup bulamayacağımızı bilemiyorum. Biz 11 uluslararası fuara katılıyoruz. Türkiye, Avrupa için çok cazip bir ülke. Bir an evvel imaj sorunumuzu halletmemiz ve çevremizdeki savaşın bitmesi gerekiyor. 2016’da Türkiye bombalardan, terör olaylarından çok etkilendi ama Didim bunlardan en az etkilenen beldelerden birisiydi” dedi.
Daha çok İngiltere’den turist çektiklerini söyleyen Başkan Atabay, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız da tatillerini Didim’de geçirmeyi tercih ediyor. Onun için iyi bir sezon yaşadık ama önümüzdeki sezon nasıl geçecek kestiremiyoruz” diye konuştu. Özellikle yılbaşı arifesinde satışların artmasını beklediklerini ifade eden Atabay, “Ocak ayı içerisinde satışların çok iyi yerlere gelmesi gerekiyor. Her zaman iyimseriz. Biraz yaşayıp göreceğiz gibi geliyor bana. İnşallah daha iyi bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.