Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Didi İstanbul Çocuk Maratonun’da ‘Çocuklar’ Kazandı

Didi İstanbul Çocuk Maratonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Didi ana sponsorluğunda 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. Bu yıl, Maltepe Sahil Şehir Parkı’nda 2. kez düzenlenen Didi İstanbul Çocuk Maratonuna, katılan...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Didi İstanbul Çocuk Maratonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Didi ana sponsorluğunda 8 Mayıs Pazar günü gerçekleştirildi. Bu yıl, Maltepe Sahil Şehir Parkı’nda 2. kez düzenlenen Didi İstanbul Çocuk Maratonuna, katılan çocuklar "Koşsun da Büyüsün" sloganı ile karşılandı.
Etkinliğin amacı ise yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi çocukların yarıştırılması değil, çocuklara Maraton Bilinci ve Spor Kültürünü aşılamak oldu. Didi İstanbul Çocuk Maratonu’nda bu yıl ayrıca yaş gruplarına 14-15 yaş grubu da ilave edildi. Bu yaş grubu çocuklar oldu. Çocukların, elektronik zamanlama çipleri ile dereceleri ölçüldü ve o heyecanı yaşadılar.
“İÇİNDE ÇOCUK OLAN ETKİNLİKLERİ DESTEKLİYORUZ”
Didi İstanbul Çocuk Maratonunun Çocuklar için tam bir şenlik havasında olduğunu dile getiren, Çaytaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Yavuz Sütlüoğlu, “Burada önemli olan çocukların spor kültürünü kazanmaları ve sporu disiplin haline getirmeleri. Bugün bu tip aktivitelerle çocuklar özgürce oynuyor, yarışmalara katılıp madalya alıyorlar. Böyle organizasyonlarda asıl olan zaten katılmaktır. Katılan bütün çocuklar kazanıyorlar, çocuklar koşarak büyüyorlar. Çocuklar bizim geleceğimiz eminim bu organizasyonu gören herkes çocuk olmak isterdi. Didi ile Çok geniş bir tüketici kitlesine hitap ediyoruz ve çocuklarda bizim en önemli tüketicilerimiz. Çünkü bu çocuklar yarın ülkemize milletimize hizmet edecekler. Bizde Didi markasıyla, özellikle çocuk etkinliklerini desteklemeye gayret ediyoruz” dedi.
“ÇOCUĞUM, GÜNLER ÖNCESİNDEN BURAYA GELMENİN HAYALİNİ KURDU”
Çocuk maratonuna geçen yılda katıldıklarını dile getiren, Uğur Erenözlü (Mimar), “Çocuk maratonuna geçen sene de katılmıştık. Çok memnun kaldık o yüzden bu sene tekrar geldik. Çocuğumda özellikle istedi. Günler öncesinden heyecanla buraya gelmenin hayalini kurdu. Etkinlik gayet güzel, biz çok eğleniyoruz. Çocuklarımızın gelecekte spor yapması için bu etkinlikler şart. Belediyeye ve Didi’ye çok teşekkür ederiz” dedi.
“YİNE YAPILIRSA TEKRAR KATILACAĞIM”
Maratonun çok güzel geçtiğini söyleyen, dördüncü sınıf öğrencisi İrem yazıcı, Çok eğlenceliydi, madalya kazandım. Herkesin katılmasını tavsiye ederim” derken; Yine yapılırsa katılacağını ifade eden dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Kaan Turan, “Etkinlik çok güzeldi bir daha yapılırsa yine katılırım. Madalya aldım çok mutluyum” dedi.
Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Didi İstanbul Çocuk Maratonu’nda farklı sahne etkinliklerinin yanı sıra Çocukların büyük hayranlığı olan Rapçi Ceza, Didi desteğiyle maratona özel konser verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.