Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dicle Nehrin’de Jet Ski Keyfi

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde Dicle Nehri’nde jet ski keyfi başladı.Tarihi ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler Hasankeyf’in eşsiz doğa manzarasının yanı sıra Dicle Nehri’nde jet ski keyfini de yaşıyor. İlçede yerli turistlerin...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman’ın Hasankeyf ilçesinde Dicle Nehri’nde jet ski keyfi başladı.
Tarihi ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler Hasankeyf’in eşsiz doğa manzarasının yanı sıra Dicle Nehri’nde jet ski keyfini de yaşıyor. İlçede yerli turistlerin en büyük keyfi, jet ski ile Dicle Nehri’nin sularında sürat yapmak oluyor. Jet ski sporunu Antalya ve Mersin’de gördüğünü belirten Şehmuz Yıldız, satın aldığı jet skiyi Hasankeyf’in Dicle Nehri’nde 10 dakikalığına 30 liraya kiralayarak, turistlere jet ski heyecanını yaşatıyor.
Antalya ile Mersin’de olan su sporlarının Batman’da olmaması için bir nedenin olmadığını ifade eden Yıldız, "Hasankeyf’e gelen yerli ve yabancı turistlere Dicle Nehri’nde jet ski ile tarihi ilçenin doğal manzarasını seyretme imkanı sunuyoruz. Amacımız turizme katkı sağlamaktır. Doğu ve Güneydoğu sürekli çatışmalarla anılıyor. Bölgemizde güzel aktivitelerin var olduğunu göstermek istiyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.