Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Tiyatrosu Yandı

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde devlet tiyatrosunda meydana gelen yangında sahne kullanılamaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, Erzurum Devlet Tiyatroları’nda dün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. 6 katlı bina yangında...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde devlet tiyatrosunda meydana gelen yangında sahne kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum Devlet Tiyatroları’nda dün öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. 6 katlı bina yangında kullanılamaz hale geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin 3 saat sonra kontrol altına alabildiği ve gece geç saatlere kadar soğutma çalışmalarını devam ettiği yangında en büyük hasarı Devlet Tiyatroları aldı. Devlet Tiyatroları sahnesi, kulis ve soyunma odaları yangında kül oldu. Yangını göz yaşlarıyla izleyen tiyatro sanatçıları büyük bir üzüntü yaşadı.
Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.
Devlet Tiyatroları binası çevresindeki esnaf yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini belirterek, "Bir anda dumanların yükseldiğini gördük, Dışarı çıktığımızda tiyatro sanatçılarının binadan kaçıştıklarını gördük. Sonrasında itfaiyeye haber verdik ve yangına müdahale edildi" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.