Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet korumasındaki çocuklardan şehit ailelerine destek

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri ve Çocuk Destek Merkezi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşların aileleri...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri ve Çocuk Destek Merkezi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar, 15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşların aileleri ve gaziler için başlatılan dayanışma kampanyasına harçlıklarını bağışladı.
FETÖ tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişiminde şehit olanların yakınları ile gaziler için Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Başbakanlığın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından başlatılan “15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası”na Ağrı’da koruma ve bakım altında bulunan çocuklar harçlıklarıyla destek oldu. Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya, “15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminde ülkemizin geleceği için canlarını ortaya koyarak şehit ve gazi olan vatandaşlarımız için Cumhurbaşkanlığı Himayesinde, Başbakanlığımızın talimatıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız tarafından 81 ilde başlatılan 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazileri adına dayanışma kampanyası başlatıldı. Bakanlığımız tarafından ülke genelinde başlatılan bu dayanışma kampanyası kapsamında İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Destek Merkezi ve Sevgi Evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız harçlıklarından biriktirdikleri paralarla kampanyaya katkıda bulundular. Koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız tarafından yapılan yardımın anlamı bizler için çok büyük” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.