Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deva Öğrencileri Hayallerini Balona Bağlayıp Uçurdu

Özel Deva Okulları tarafından düzenlenen ’Gelecek Hayallerle Gelecek’ semineri sonunda öğrenciler birbirinden ilginç ve güzel hayallerini yazdıkları kağıtları, balonlara bağlayarak gökyüzüne uçurdu.Özel Deva Okulu Kişisel Gelişim...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deva Öğrencileri Hayallerini Balona Bağlayıp Uçurdu
Özel Deva Okulları tarafından düzenlenen ’Gelecek Hayallerle Gelecek’ semineri sonunda öğrenciler birbirinden ilginç ve güzel hayallerini yazdıkları kağıtları, balonlara bağlayarak gökyüzüne uçurdu.
Özel Deva Okulu Kişisel Gelişim Uzmanı F. Yekta Güneri Özdoğan tarafından, 15 Şubat 2016 tarihinde başlayıp 13 Nisan 2016 tarihine kadar 15 Milli Eğitim okulunda gerçekleştirilen ’Gelecek Hayallerle Gelecek’ konulu seminer sonrasında, Özel Deva Okulu öğrencileri hayallerini yazarak bağladığı 800 balonu gökyüzüne bıraktı. Renk renk balonların süslediği gökyüzü, kısa süreliğine rengarenk bir görüntüye bürünürken, etkinliğe katılan bazı veliler de öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Veli Mustafa Dağlı, çocuklarının hayallerine ortak olmak için onları yalnız bırakmadığını söyleyerek, "Onlarla hayalleri birlikte paylaşıyoruz. Bu hayallerin gerçekleşmesi için öğretmenlerle, müdürlerle hep birlikte mücadele veriyoruz. Onların hayallerini yalnız bırakmamak için buradayız’’ dedi.
Özel Deva Okulu öğrencisi Burak Dağlı ise ilk hayalinin ve hedefinin doktor olduğunu vurgulayarak, "Ben üç tane dilek diledim ilk hayalim doktor olmak. Çocukları çok sevdiğim için çocuk doktoru olmak olmak istiyorum.ikinci dileğim ise makine mühendisliği bu hayalimde havada, karada ve denizde giden araç projesini düşünüyorum. Üçüncü dileğim ise avlanmanın son bulmasını istiyorum. çünkü çok fazla hayvanların nesli tükenmekte. Avlanmanın son bulmasını istiyorum’’ diye konuştu.
Öğrenciler, hayallerini bağladıkları balonları şarkı eşliğinde aynı anda gökyüzüne bıraktı
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.