Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev Ekranda ’Milli’ Heyecana Ortak Oldular

Edirne Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını izleyen yüzlerce Edirneli, milli heyecana ortak oldu.Edirne Belediyesi, trafiğe kapalı Saraçlar Caddesinde kurduğu dev ekranda, Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını izleyen yüzlerce Edirneli, milli heyecana ortak oldu.
Edirne Belediyesi, trafiğe kapalı Saraçlar Caddesinde kurduğu dev ekranda, Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden A Millilerin son ve en önemli müsabakası olan Çek Cumhuriyeti maçını yayınladı. ’Milli Coşkuyu Hep Birlikte Yaşamak İçin, Halkımızı Saraçlar Caddesine Bekliyoruz’ sloganıyla gün boyu çağrı yapan belediye, Edirnelilere heyecanlı bir gece yaşattı.
Türkiye saati ile saat 22.00’da başlayan Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı için dakikalar öncesinden alana gelen yüzlerce Edirneli, maçın başlama düdüğüyle birlikte dev ekranda milli heyecana ortak oldu. Zorlu doksan dakika A Millilerin, Çek’ler karşısından Burak Yılmaz ve Ozan Tufan’ın kaydettiği gollerle 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. A Milliler böylelikle şampiyonada bir üst tura çıkma şanslarını bu akşam oynanacak diğer grup maçlarına bağlamış oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.