Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dergiz Tatil Köyü Lansmanı yapıldı

Artvin’de muhteşem bir tatil köyünün tanıtımı yapıldı. Artvin’e istihdam sağlayacak, turizme büyük ivme katacak olan DERLA GROUP tarafından Salkımlı Köyüne yapılan Dergiz tatil Köyü’nün lansmanı (tanıtımı) anlamlı bir günde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde 8 Mart 2019 Cuma günü Saat 19.00’da yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2019 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2019 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dergiz Tatil Köyü Lansmanı yapıldı

Tanıtım programına Artvin CHP Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Şavşat Kaymakamı Musa Göktaş, Şavşat Belediye Başkanı A. Sinan Öztürk, Almanya’dan gelen DERLA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Levent Dervişoğlu, DERLA GROUP Yönetim Kurulu üyeleri Bülent ve Cüneyt Dervişoğlu, Bursa’dan GÜNDÜZ MAKİNA Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Gündüz, ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gündüz, GÜNDÜZ AJANS sahibi Gökhan Gündüz, ARTSO Başkanı Seçkin Kurt, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, İş Kur İl Müdürü Cevdet Ertürk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Turan Şentürk, Başkan yardımcısı Sami Özçelik,İHA Muhabiri Adem Güngör, AFGAD Eski Başkanı İsmet Başar, Artvin Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Hatice Nur Ersöz, Orhan Özcü, Sami Sümer, Celal Öztürk, Ahmet Korkmaz, İnegöl Türkiye iş Bankası müdürleri ve 200 davetli katıldı.

Açılış öncesi saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı söylendi. DERLA Group ile ilgili kısa bir slayt gösterimi yapıldı. Dergiz Tatil köyü projesi ile ilgili konuşma yapan Derla Group Genel Müdürü Gizem Çağla Dervişoğlu şunları söyledi;

“Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım ve kıymetli Artvinli hemşehrilerim;

Uzun bir planlama ve yapım sürecinin ardından inşası tamamlanan Dergiz Tatil Köyümüzün tanıtım davetine hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle günün anlam ve önemine ithafen, başta emektar Anadolu kadınları olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Hepimizin bildiği gibi, güzide şehrimiz Artvin; yüzlerce, hatta binlerce yıldır, sahip olduğu eşsiz doğal güzellikleriyle tanınır. Yaradan’ın tüm cömertliğini gözler önüne seren yemyeşil tabiatıyla, adeta saklı bir cennettir Artvin. Doğu Karadeniz'in en değerli doğal hazinelerini içinde barındırır. Dik yamaçlı uzun vadileri; doğu ladini, sarıçam, doğu kayını ve Köknar ormanları, sarp dağları, geniş yaylaları, krater gölleri, karagölleri, tarihi kiliseleri ve geleneksel festivalleri ile kalbi doğayla çarpan herkes için rüya gibi bir şehirdir.

Derla Group olarak, Almanya ve Bursa’da, yaklaşık 25 yıldır edindiğimiz inşaat sektörü deneyimini;bugün, memleketimiz Artvin’e değer katacak kapsamlı bir turizm tesisiyle taçlandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir yaşamının karmaşasından uzaklaşıp doğayla baş başa bir tatil yapmak isteyen herkese hitap eden Dergiz Tatil Köyümüzü, yerli ve yabancı turistlerimize hizmet verecek.

Şehir merkezine sadece 15 dakika mesafede yer alan Dergiz Tatil Köyü’nde, misafirlerimiz için özenle tasarlanan, 12 adet , 48 yatak kapasiteli bungalovlar, Artvin ve Karadeniz’in enfes yöresel yemeklerinin sunulacağı, restoranın ve kafeteryası bulunuyor.
Ayrıca, tesis içerisinde yer alan SPA ve hamam alanlarıyla Artvin’imizde bir ilke de imza atıyoruz. hemşehrilerimize ve yabancı turistlerimize Aromaterapi masajından anti-stres masajına; sıcak taş masajından kese-köpük bakımına kadar birçok hizmet misafirlerimizin beğenisine sunulacak.
Daha saymakla bitmeyen birçok artısıyla Artvin’e gelen doğasever misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı hedeflediğimiz Dergiz Tatil Köyü’nün, kısa zamanda hak ettiği ilgiyi göreceğine ve şehrimizin öne çıkan çekim alanlarından biri olacağına yürekten inanıyoruz.

Bu mutlu günümüzde yanımızda olarak sevincimize ve heyecanımıza ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”dedi.

Konuşmanın ardından tanıtım kurdelesi kesildi. Kurdeleyi, DERLA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Levent Dervişoğlu, Derla Group Genel Müdürü Gizem Çağla Dervişoğlu, Eslem Ela Dervişoğlu, Şavşat Kaymakamı Musa Göktaş, Şavşat Belediye Başkanı A. Sinan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu, kesti.

Kurdelenin kesilmesinin ardından konuklar salona davet edildi. Derla Group Genel Müdürü Gizem Çağla Dervişoğlu, DREGİZ Tatil Köyü’nün tanıtım programına katılan konuklarıyla yakından ilgilendi, duygu ve düşüncelerini aldı, teşekkür etti.

Tanıtım programına katılan konuklar, Artvin’e yapılan bu yatırımın takdire şayan bir yatırım olduğu fikrinde birleşti. Artvin’in kalkınmasında Turizmin lokomotif görevini yapacağını savunan Kamu, özel sektör temsilcileri, STK’lar, bunun için sözden öte somut adımların atılması gerektiğine vurgu yapıyor.

Alternatif Turizmde Alternatifsiz İl olarak bilinen Artvin’in bu alanda önemli bir eksiğini tamamlayan DERGİZ Tatil Köyü’nün Beşpare Ekoköy Projesi alanının içinde olmasının ise proje içinde her iki projeye büyük bir avantaj sağladığı dile getirildi.

Hızla kirlenen ve betonlaşan dünyada her geçen gün önemi artan Doğanın başkenti, Göğe Komşu Topraklar Artvin’in turizmde dünyanın hızla gelişen trendi, sağlık, inanç, dağ, doğa,offroat, apiterapi gibi turizm alanlarında çok büyük avantajlar barındırıyor olması bu sektörü cazip kılıyor.

Tanıtım programına katılan konuklara Trabzon’dan gelen gençlerin yaptığı canlı klasik müzik eşliğinde farklı tatlardan oluşan yemek ikramı yapıldı. DERLA Gurubun yöneticileri basınla yakından ilgilenerek sorulan sorulara cevap verdi ve tanıtıma katılan tüm konuklarına teşekkür etti.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.