Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizlili Kadınlar Bakan Ramazanoğlu’na Sahip Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine Bakan Ramazanoğlu’nun memleketi Denizli’den tepki geldi. Denizlili kadınlar, sözlerin haddini...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine Bakan Ramazanoğlu’nun memleketi Denizli’den tepki geldi. Denizlili kadınlar, sözlerin haddini aştığını ve yakışıksız olduğunu söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere Bakan’ın memleketi Denizli’de kadınlar tepki gösterdi. Kadınlar, bu sözlerin bir kadına söylenemeyeceğini ve durumun çok yakışıksız olduğunu belirtti.
Ayşe Selçuk isimli bir kadın, "Türkiye’de bu anlamda hiçbir kalite kalmadı. Bu yüzden bu yaşananları izlemiyorum bile. Hiçbir siyasetçi kaliteli söz kullanmıyor. Türkiye’de siyaset çok kalitesizleşti. Kendimi onların seviyesine düşürmek istemem" dedi.
Beyza Vural isimli kadın ise, "Bu söylenenlere ılımlı ya da olumlu yaklaşmam mümkün değil. Bu söylenenleri duyunca şaşırdım. Hiç hoş bir durum değil. Özellikle bir genel başkanın, böyle bir partinin genel başkanının bu tarz kelimeyi kullanması çok yanlış. Ülke kimlere emanet diye düşündüm. Kadına karşı şiddet konusunda zaten içler acısı haldeyiz. Hergün bir kadın öldürülüyor. Çok yanlış sözler" diye konuştu.
Kadınların bir çiçek olduğunu belirten Nurten Duru, "Kadınlar bir çiçektir. Kadınlar insandır, yücedir. Kadınlar neden böyle şiddet görsün. Kadın ucuz bir şey değil ki. Kadına böyle iftira atılır mı? Kadın eve bakıyor, çocuğuna bakıyor. Her şeyi yapar. Böyle iftira atılır mı? Çok yanlış buluyorum" dedi.
Denizlili diğer kadınlar da Bakan Ramazanoğlu’na söylenen sözleri kesinlikle onaylamadıklarını belirterek siyaset ve kadının birbirine karıştırılmaması gerektiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.