Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de Paralel Yapı Operasyonu

Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) kapsamında 5 farklı adrese yapılan operasyonda çok sayıda dokümana el konurken, aramalarda gözaltı olmadığı bildirildi.Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) kapsamında 5 farklı adrese yapılan operasyonda çok sayıda dokümana el konurken, aramalarda gözaltı olmadığı bildirildi.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında örgüte finansal destek sağladığı iddiasıyla bazı derneklerde arama yapıldı. Terörle mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri 6 saat boyunca Denizli İş Adamları Derneği, Servergazi Mezunları Derneği, Denizli Adrenalin Derneği, Zirve Eğitim ve Kültür Derneği ile Denizli Gelişimci Teknik Elemanlar Derneklerinde arama gerçekleştirdi. Saatler süren aramalar sırasında derneklerin avukatları da hazır bulunurken, polisler dernek binalarındaki çok sayıda doküman, belge ve bilgisayarların belleklerine el koydu. El koyulan dokümanlar çuvallarla araçlara taşınırken, operasyon kapsamında gözaltı olmadığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.