Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de mahkumların tahliyesine başlandı

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararnameyle, denetimli serbestlik yasasından yararlanan mahkumlar Denizli Cezaevi’nden tahliye olmaya başladı. Cezaevinden çıkan mahkumlar, ailelerine kavuşacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.38 bin kişiye...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Son çıkan Kanun Hükmünde Kararnameyle, denetimli serbestlik yasasından yararlanan mahkumlar Denizli Cezaevi’nden tahliye olmaya başladı. Cezaevinden çıkan mahkumlar, ailelerine kavuşacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.
38 bin kişiye tahliye yolunun açılmasıyla Denizli D Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde hareketlilik başladı. Mahkumların çıkış işlemleri sürerken, aileler ve çocuklar heyecanlı bir şekilde kapı önünde beklemeye devam etti.
Son çıkan Kanun Hükmünde Kararnameyle birlikte denetimli serbestlik yasasından yararlanan mahkumlardan ilki saat 19.30 sularında çıktı.
Karardan gayet memnun kaldıklarını, 52 erken çıktığı için sevinçli olduğunu, Erol İskender, cezaevinin bir günü bile haftalara bedel olduğunu ifa etti.
Öte yandan Denizli’de tahliye olacak mahkumların sayısı hakkından herhangi bir bilgi verilmezken, tahliyelere yarın da devam edileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.