Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de Kur’an Ziyafeti

Ege Bölgesi güzel Kur’an-ı okuma yarışması 10 hafızın katılımıyla Denizli’de gerçekleşti.Denizli il müftülüğü öncülüğünde Ege Bölgesi’nde birinci olan 10 Kur’an Kerim hafızı arasında ‘Kur’an-ı Güzel Okuma’ yarışması...

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ege Bölgesi güzel Kur’an-ı okuma yarışması 10 hafızın katılımıyla Denizli’de gerçekleşti.
Denizli il müftülüğü öncülüğünde Ege Bölgesi’nde birinci olan 10 Kur’an Kerim hafızı arasında ‘Kur’an-ı Güzel Okuma’ yarışması düzenlendi. Denizli Ulu Camiinden düzenlenen okuma ziyafetine Ege Bölgesi’ndeki 10 il birincisi katıldı. Düzenlenen okuma etkinliğinde hafızlar, tecvit, mahreç, kıraat konularında Kur’anı en güzel şekilde okuyan yarışmacı birinci seçilecek. Hafızlar Kur’anı okurken vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Yarışma ile ilgili kısa bir açıklama yapan Denizli il Müftüsü Mehmet Aşık, “Kur’an kerimin güzel okuma yarışmasının finali burada yapılıyor. Ege bölgesinin 10 tane en kuranı kerimi en güzel okuma birincileri bugün Denizli’de yarışacaklar. Bu bir Kur’an ziyafetidir. Günlerdir hem temsilciliklerimizde hem camilerimizde duyurduk. Vatandaşlarımız, cemaatimiz sağ olsun buraya iştirak ettiler. Vatandaşlarımıza, halkımıza böyle bir Kur’an ziyafeti sunuyoruz. Bu yarışmacılarımız öncelikle ilçelerinde birinci oldular, sonra illerinde birinci oldular. Sonra il birincileri, Denizli’de birincilik, ikincilik ve üçüncülük için yarışacaklar. Aslında bunların hepsi birincidir. Neden çünkü bu cemaatin önünde yarışma yapmak kolay değildir. Ama bu yarışmanın sonunda mutlaka birinci olacaktır. Ben yoğun ilgi gören halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.