Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de İtfaiye’den muhtarlara yangın eğitimi

Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki mahalle muhtarlarına, itfaiye ekipleri tarafından eğitim yangın eğitimi verildi.Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gönüllü İtfaiyecilik Programı kapsamında kent genelindeki mahalle muhtarlarına temel yangına...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de İtfaiye’den muhtarlara yangın eğitimi

Denizli’nin Sarayköy ilçesindeki mahalle muhtarlarına, itfaiye ekipleri tarafından eğitim yangın eğitimi verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Gönüllü İtfaiyecilik Programı kapsamında kent genelindeki mahalle muhtarlarına temel yangına müdahale ile yangın tankerleri kullanımı ve uygulama teknikleri eğitimi veriyor. Program kapsamında Sarayköy ilçesindeki 28 mahalle muhtarına yönelik eğitim çalışması yapıldı. Sarayköy Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen eğitime Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, muhtarlar ve eğitmenler katıldı. Eğitimde, yanma, yangın, yanıcı maddeler, yangın çıkış nedenleri, yangın söndürme maddeleri ve usulleri ile yangın esnasında yapılacaklar, yangında tahliye konularında bilgi verildi.

Burada verilen temel eğitimin ardından uygulamalı programa katılan muhtarlar, daha önce Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelere dağıtılan yangın söndürme tankerleri ve yangın söndürme tüpleri ile kontrollü olarak çıkarılan yangınları söndürdü. Aldıkları eğitim uygulamasında başarılı olan muhtarlara programın ardından katılım belgesi verildi. Gönüllü İtfaiyecilik Programının tüm ilçelerde süreceği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.