Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli’de bin 76 personel görevden ihraç edildi

Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik soruşturmalar kapsamında bin 76 personel görevden ihraç edildi.Bakanlar Kurulu tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Resmi Gazete’de yayımlanan üç...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik soruşturmalar kapsamında bin 76 personel görevden ihraç edildi.
Bakanlar Kurulu tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Resmi Gazete’de yayımlanan üç Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli’de toplam bin 39 kişi kamudaki görevinden uzaklaştırıldı. Yayınlanan KHK’da en fazla etkilenen kurum Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İl genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli 729 öğretmen ve müdür ile 16 idari personel görevden ihraç edildi. İl Müftülüğü’nden 76, Pamukkale Üniversitesi’nden 56 akademisyen, İl Sağlık Müdürlüğü’nden 56 personel, İl Emniyet Müdürlüğü’nden 40 kişi, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden 26 çalışan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden 2 personel, SGK İl Müdürlüğü’nden 8 çalışan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden 2 personel, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’nden 10 personel, Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’den 2 personel, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’nden 2 personel, AFAD’dan 1 personel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden 5 personel, Göç İdaresi’nden 3 personel, TÜİK’ten 1 personel, Maliye’den 4 personel, Gelir İdaresi’nden 11 kişi memurluktan atıldı. 11. Komando Tugayı’ndan 36, İl Jandarma Komutanlığı’ndan 1 olmak üzere toplamda 37 astsubay ve uzman çavuş da görevden atıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.