Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli PTT’den Güvenlik Güçlerine Tebrik Kartı

Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) tüm Türkiye’de Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan görev yapan güvenlik güçlerine yönelik başlattığı ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik güçlerimize göndermek Sizden’ Denizli’de başladı.PTT Genel...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) tüm Türkiye’de Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan görev yapan güvenlik güçlerine yönelik başlattığı ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik güçlerimize göndermek Sizden’ Denizli’de başladı.
PTT Genel Müdürlüğü, birlik, beraberlik, hoşgörüyü arttırmak ve kardeşliği pekiştirmek amacıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası Denizli’de başladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 13 il, 86 jandarma, emniyet ve özel harekat yerine tebrik kartı gönderilecek. Denizli merkez postanesinde yapılan tebrik göndermesine destek amacıyla Denizli Valisi Yardımcısı Kenan İnan, Diyarbakır merkez Sur ilçesine bağlı Özekli Köyü’ne tebrik kartı gönderdi.
Tüm Denizli halkının bu kampanyaya destek vermeye çağırdığını belirten İnan, “Orada zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçlerinin morale ihtiyacı var. Bizler de onlara bu bayramda göndereceğimiz tebrik kartlarıyla, onlara güç katmış olacağız, moral vermiş olacağız” dedi.
Şırnak Özel Harekat Müdürlüğüne tebrik kartını gönderen PTT Denizli Başmüdürü Zekai Özkan, “Bugün ülkemiz genelinde, genel müdürlüğümüzce başlatılan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizde görev yapan güvenlik güçlerimize göndereceğimiz tebrik kartı kampanyasının startını veriyoruz. Dört ayrı görselde hazırlanan tebrik kartlarımız, vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtılıp, yine ücretsiz olarak postaya verilecektir. Bu bölgelerde görev yapan güvenlik güçlerimize, görev yaptıkları karakollara gönderilecek kartlarla vatandaşlarımızın bayramı kutlanmış sağlanmış olacaktır. Oradaki güvenlik güçlerimize duygu ve düşüncelerini aktarılması sağlanacaktır. Ben o vesileyle tüm Denizlili vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Kampanya süresince Çınar, Bayramyeri, Merkezefendi merkezlerimizden bu kartlar temin edilebilecektir. Ben bu vesileyle tüm güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Kampanya bayram süresince geçerli olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.