Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli İl Genel Meclisinin 2011-2014 yılı üyeleri bir araya geldi

2011-2014 yılları arasında Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dönemin İl Genel Meclisi üyeleriyle biraraya geldi.Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli İl Genel Meclisinin 2011-2014 yılı üyeleri bir araya geldi

2011-2014 yılları arasında Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürüten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dönemin İl Genel Meclisi üyeleriyle biraraya geldi.

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir olmadan önce İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini sürdürdüğü, 19. ve 20. dönemde birlikte görev yaptığı İl Genel Meclisi üyeleri ile farklı bir ilçede gelmeye devam ediyor. Büyükşehir Kanunu ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerle Denizli İl Özel İdaresi kapanmış ve İl Genel Meclisi’nin görevi son bulmuştu. İl genel meclisi üyeleri, bu defa Çameli’nde toplandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış Halil Pekdemir, Osman Yüceliş, yine İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve 19 ve 20. dönemlerde mecliste temsil edilmiş tüm partilerin meclis üyeleri katıldı.

Geçmişte görev yapan kişilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “geçmişte siyasi partilerimiz farklı, şimdide farklı olabilir ama geçmişin yâd edilmesi anlamında bu toplantıyı geleneksel hale getirdik. Bu yemek bahanesi ile bir araya gelmekle insani ilişkilerimizi hem ortaya koyuyoruz hem de siyasi görüşümüz farklı bile olsa örnek oluyoruz. Bu toplantıların devam etmesine katkı vermek anlamında görevi üzerime aldım. Önemli olan aynı noktada, aynı sofrada buluşabilmektir. Bu kardeşliğimiz birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam etsin diyorum. Sağlık, sıhhat olduktan sonra aynı sofrada buluşabiliyorsak bizlerde o gönül sofrasında bir araya gelebiliyorsak ne mutlu bizlere. Bu toplantılar sayesinde daha önce hizmet ettiğimiz yerleri bir kez daha görüyoruz. Burada hala o dönemde yapılan hizmetleri halkımızın hatırlaması bizleri ayrıca memnun ediyor” dedi.

Yemekte konuşan Denizli MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de, “Buna vesile olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ederim. Birlikteliğimize öncülük yapan Hüseyin Gürlesin’i önümüzdeki dönem de görevde görmek isteriz. Ben Allah’tan bir dilek diliyorum. Başkan Gürlesin’in 5 yıl daha bu görevi nasip etsin ki böyle bir organizasyona önderlik etsin” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.