Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizleri kurtarmak için iş birliği

Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu, Yiğit Holding tarafından yürütülen “Denizleri Boğulmaktan Kurtaralım" sosyal sorumluluk projesi ve “sualti.istanbul” sualtı yaşantısı tanıtım projesi hakkında bilgi almak...

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizleri kurtarmak için iş birliği

Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan ve yönetim kurulu, Yiğit Holding tarafından yürütülen “Denizleri Boğulmaktan Kurtaralım" sosyal sorumluluk projesi ve “sualti.istanbul” sualtı yaşantısı tanıtım projesi hakkında bilgi almak için Bursa’ya geldi.

Yiğit Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Yiğit, “Yiğit şirketleri, hava, kara ve deniz olmak üzere, bütün coğrafya alanlarını kapsayan teknolojik, sosyal ve sanatsal faaliyetler göstermektedir. Bu geniş tanımdan hareketle firmalarımızın ortak misyonu iki ana başlıkta özetlenebilir. Biri, kendi iş konuları ile ilgili profesyonel görevleri, diğeri ise topluma ve giderek tüm dünyaya karşı olan sosyal görevleridir. Sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiğimiz projelerde çevre, deniz, kültür ve sanat farkındalığını kendimize hedef olarak belirledik. Türkiye’nin 3 tarafı denizlerle çevrili ve boğazlarda olmak üzere denizci bir milletiz. Şu anda dünya çapında gönüllülerimizle deniz temizliği operasyonlarını şirketimizin sosyal sorumluluk projesi olarak yürütüyoruz. Denizleri korumak sadece temizlemek değil bunu çok iyi biliyor ve tüm platformlarda bunu dile getiriyoruz. Denizleri Boğulmaktan kurtaralım ve sualti.istanbul projeleri ile bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deniz Ticaret Odası’nın da desteği ile Türk denizlerinin tanıtımı ve korunması konusunda bir mesafe daha kat edeceğiz. Bizim felsefemiz denizleri ve sualtını tanıtmak, sevdirmek ve dolayısıyla koruma bilinci oluşturmak” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.