Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizde İftar

Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın “Orduluları denizle barıştırmak istiyoruz” düşüncesiyle hizmete aldığı gezinti gemisiyle düzenlenen iftar turlarına vatandaşlar akın ediyor.Ramazan ayı ile Ordu’nun ve denizin...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizde İftar
Ordu’da Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın “Orduluları denizle barıştırmak istiyoruz” düşüncesiyle hizmete aldığı gezinti gemisiyle düzenlenen iftar turlarına vatandaşlar akın ediyor.
Ramazan ayı ile Ordu’nun ve denizin güzelliğini bir arada yaşamak isteyenler için yaklaşık bir buçuk saatlik turlar yapılıyor. İftar turlarına katılan vatandaşlar, bir taraftan oruçlarını açarken diğer taraftan belki de hayatlarında ilk defa denizden Ordu’yu seyretmenin keyfini yaşıyor.
İFTARI DENİZDE YAPMAK HEYECAN VERİCİ
Gezinti gemisi, son iftar turunda denize tam kapasite açıldı. Yoğun bir ilginin olduğu iftar turuna katılan vatandaşlar, ilk defa denizde iftar yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Şimdiye kadar hep Ordu’dan denizi seyrediyorduk. Şimdi denizden de Ordu’ya bakabiliyoruz. Ailemizle birlikte güven içerisinde hem deniz turu hem de iftar yapıyoruz” dediler.
Denizde gezinirken Ordu’nun eşsiz güzelliği karşısında orucunu açmak isteyenler için hazırlanan iftar sofralarında, iftariye, çorba, salata, ana yemek, pilav, tatlı, içecek ve çaydan oluşan bir menü sunuluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.