Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizciler Dikkat, Doğu Akdeniz’de Fırtına Var

Adana Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’de saatteki hızı 75 kilometreye kadar ulaşabilecek fırtına beklendiğini belirterek, denizcileri uyardı.Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Akdeniz...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz’de saatteki hızı 75 kilometreye kadar ulaşabilecek fırtına beklendiğini belirterek, denizcileri uyardı.
Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Akdeniz açıklarında fırtına beklendiği bildirildi. Yapılan son meteorolojik analiz ve tahminlere göre, dün gece saatlerinde etkisini göstermeye başlayan fırtınanın, Doğu Akdeniz açıklarında kuzey ve kuzeybatı, zamanla kuzeydoğu yönlerden saatteki hızı 50-75 kilometreye ulaşacak 6 ila 8 kuvvetinde olmasının tahmin edildiği kaydedilen açıklamada, “Fırtınanın, cuma günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı denizcilerin, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.