Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Feneri’nden Terör Mağduru Ailelere Destek

Deniz Feneri Derneği tarafından terör mağduru ailelere yardım etmek amacıyla organize edilen İnsani Yardım TIR’ı Diyarbakır’a sabah saatlerinde geldi.Deniz Feneri Derneği tarafından Diyarbakır’da terör mağduru olan aileler için İnsani...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Deniz Feneri Derneği tarafından terör mağduru ailelere yardım etmek amacıyla organize edilen İnsani Yardım TIR’ı Diyarbakır’a sabah saatlerinde geldi.
Deniz Feneri Derneği tarafından Diyarbakır’da terör mağduru olan aileler için İnsani Yardım TIR’ı Ankara’dan çıkarak bugün sabah Diyarbakır’a ulaştı. Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Avukat Mehmet Cengiz’in de katılımıyla 600 aileye 1 TIR dolusu gıda ve temizlik maddelerinden oluşan bin 800 koli, teslim edileceği belirtildi. Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Avukat Mehmet Cengiz, Güneydoğu’da terörle mücadeleden kaynaklı olarak oluşan mağduriyetlere Ramazan ayı boyunca 5 bin aileye gıda yardımı planlaması yaptıklarını söyledi. Cengiz, “Bugüne kadar Mardin’in Midyat, Nusaybin ve Şırnak’ın Cizre ilçesinde bu yardımları gerçekleştirdik. Bu dağıtımlar devam ediyor oralarda. Diyarbakır’da da 600 aileye bin 800 koli ulaştıracağız. Bu dağıtımları yerel kuruluşlarla gerçekleştiriyoruz. Bu yardımlar burada bitmeyecek. Bin yıllık kardeşliğimizin gereği bunu yerine getireceğiz. Deniz Feneri Derneği’nin bölgeye yardımları devam edecektir. Batısıyla ve doğusuyla bu millet hep birlik olacaktır” dedi.
Diyarbakır’a gelen insani yardım TIR’ında bulunan kolilerin içerisinde ise un, sıvı yağ, bakliyat ve kahvaltılık ürünlerinin yanı sıra temizlik maddelerinin de yer aldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.