Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Baykal’dan Sahte Hesap Açıklaması

ANTALYA (İHA) – CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sosyal medyada adına açılan sahte hesap ve paylaşımlar hakkında açıklama yaparak, "Benim hiçbir şekilde sosyal medya hesabım yok. Dikkate alınmaması gerekir. Benimle bir ilgisi yok"...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ANTALYA (İHA) – CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sosyal medyada adına açılan sahte hesap ve paylaşımlar hakkında açıklama yaparak, "Benim hiçbir şekilde sosyal medya hesabım yok. Dikkate alınmaması gerekir. Benimle bir ilgisi yok" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Twitter’da adına açılan sahte hesaptan yapılan canlı bomba ihbarına ilişkin paylaşımlara açıklık getirdi. Türkiye’nin çeşitli illerinden paylaşımı okuyanların da kendisini aradığını ve sorduğunu söyleyen Baykal, "Benim hiçbir şekilde sosyal medya hesabım yok. Dikkate alınmaması gerekir. Benimle bir ilgisi yok" dedi.
Baykal’ın sahte hesabından "Canlı bomba ihbarı yapıyorum. Dikkat; 19 Mart’ta PKK, Antalya’da ’canlı bomba’ eylemi yapmak için listesine Antalya’yı almıştır. Sevgili Antalyalılar; AVM, toplu taşıma araçları ve kalabalık yerlerden uzak durun. PKK’nın 19 Mart, ’canlı bomba’ listesinde Antalya da var" ifadeleri paylaşılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.